[an error occurred while processing the directive]

Mi azért szeretjük ezt a sulit…, Kriszti írása

Mi azért szeretjük ezt a sulit, mert a gyerkőcünk is szereti, még mindig… Akkor is menne, ha éppen beteg. Szeretjük a hangulatos, illatos termeket, a mosolygó, ismerős arcokat, a kis közösséget, melyben mindenki ismer mindenkit. Szeretjük a szépséges dolgokat alkotó gyermekünk örömét, kitartását, lelkesedését.

Azért választottuk, mert olyat kerestünk, ahol tényleg a gyerek a fontos, és nem a tananyag; ahol hagyják, hogy kibontakozhassanak a személyiségek; ahol nem érik nap mint nap stresszhelyzetek a diákokat; ahol fontos és közeli a természet, és messze van az őrült városok minden negatívumától.
Fontos, hogy nincs osztályozás, mert gyerekkori emlékeink közt mélyen megmaradt néhány igazságtalan osztályzat, mely nem a tényleges tudásunkról szólt.

Mitől különleges? A benne lévő emberektől, akik aktivitásukkal remek dolgokat hoznak létre (pl. adventi kézműves, nyárköszöntő, épület korszerűsítése, kert, hónapünnep, táblarajzok…), és még ennél is remekebb terveik vannak a jövőre (pl. önellátó gazdálkodás).

[an error occurred while processing the directive]