Kedves Szülők!

A Waldorf-pedagógia 1919 óta gyakorolt reformpedagógia, megalapítója Rudolf Steiner.

Magyarországon egyre több Waldorf- iskola nyílt a rendszerváltás óta, napjainkban már 27-nél is több működik, s számuk folyamatosan növekszik. A Waldorf-iskolák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a családok körében, és sok szülő örömmel vesz részt az alapításukban is. Nevelési programunk a Waldorf-pedagógia 95 éves hagyományait követi.

Az elért eredményekről nemzetközi utánkövetéses vizsgálatok és hazaiak is tanúskodnak:

www.waldorf.hu

www.ecswe.org/wren

A Kisgöncöl Waldorf Iskola folyamatosan várja a gyermekek és a családok jelentkezését! A felsőbb osztályokba való jelentkezés lehetőségéről kérem tájékozódjanak telefonon az iskolatitkárnál!

Hogyan lehet iskolánkba jelentkezni?

A hagyományostól eltérő iskola megismeréséhez és a felelősségteljes választáshoz alapos ismeretekre van szükség, ezért minden érdeklődőt szeretettel várunk felvételi előadássorozatunkra, bemutatkozó programjainkra!

Az iskolában beszerezhető, vagy az internetről letölthető jelentkezési lapokat kérjük, 2020. Március 17. -ig adják le a titkárságon, vagy 2020. Március 15.-ig postázzák.

Jelentkezési lap

A továbbiakban egy előre egyeztetett időpontban (2020. Március 7. szerda, 9-14 óráig) találkozóra hívjuk a családokat, ahol ismerkedő beszélgetés és mesés játék keretében pedagógusaink meggyőződnek a gyermekek iskolaérettségéről, a szülőknek pedig lehetőségük nyílik megismerkedni a tanárokkal és a Szülői Kollégium tagjaival.

Jelentkezés a felvételire és az előadásokra: 

Titkárság (8:00 – 13:00): Pristyák Andrea:    23/341-323

kisgoncol@gmail.com

„A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben felnevelni és szabadságban elbocsátani.”      (Steiner)