[an error occurred while processing the directive]

Egy est egy egy jó ügyért

A dél-budai Waldorf közösség jótékonysági estet szervez. A MOMKULT Művelődési Központ ad majd helyet a rendezvénynek, melyet 2019. június 3-án, hétfőn tartunk 19 órai kezdettel.

Az estet a fővédnök, dr. Vekerdy Tamás nyitja meg, majd felvezetésképpen a Grund Színház művészeinek improvizációs és interaktív előadását élvezhetjük. Fő műsorszámként Palya Bea Egyszálének című produkciója szól majd.

A rendezvény ideje alatt különleges lehetőségnek ígérkezik a Csendes aukció, ahol egyedi művészeti alkotásokra licitálhat. A felajánlott festményekből, ékszerekből, művészeti alkotásokból származó bevétel mind-mind elősegíti közösségünk céljainak megvalósítását.

Az érdeklődők a jegyeket legegyszerűbben a momkult.jegy.hu oldalon keresztül tudják (online) megvásárolni, ahol az ülőhelyek pontos kiválasztása is lehetséges. 5.000 és 20.000 Ft közötti értékben támogatói jegyek érhetők el. Jegyek korlátozott számban személyesen, a Csillagösvény Waldorf Iskola titkárságán és a töki Kisgöncöl Waldorf Iskolában is megvásárolhatók (itt csak készpénzfizetéssel lehet fizetni).

Találkozzunk a MOMkultban!

[an error occurred while processing the directive]